potrzebne składniki
1 opakowanie borówek mrożonych lub świeżych
inne owoce też mogą być.
500ml serka mascarpone
500 ml śmietany 36 %
4łyżki cukru pudru
żelatyna
upieczony biszkopt lub gotowy ,na blaszkę 33×25
przygotowanie
śmietankę ubić z cukrem pudrem dodać serki mascarpone ,
wcześniej rozmrozić owoce.i dać na sitko .
Ja miałam końcówkę białego sera to też dodałam ok 10 dag ,wszystko mieszamy łyżką a na końcu owoce ,mieszamy tak niedokładnie te owoce z masą żeby były dwa kolory ,na końcu rozpuszczona żelatyn do masy i kładziemy na biszkopt i do lodówki .
.
Ciasto wygląda rewelacyjnie, myślę, że smakuje pysznie 🙂
PolubieniePolubienie
Magda szybko znika
PolubieniePolubienie
Pyszności!
PolubieniePolubienie
Dziękuje
PolubieniePolubienie
Pysznie 😉
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Oj bardzo
PolubieniePolubienie