skladniki
1 margaryna lub masło 250g
300 g chałwy sezamowej
2 lyżki cukru pudru
1 czekolada gorzka starta na tarce
wszystkie składniki razem miksujemy na jednolitą masę i przekładamy andruty. Przykładamy deseczką na noc, a na 2 dzień kroimy. Do masy można dodatkowa dodać zmielone migdały
Pyszne 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
U mnie znikły w tym samym dniu
PolubieniePolubienie
Zawsze w zanadrzu mam suche wafle i .gdy nachodzi nas ochota na słodkie, szybciutko przygotowuję jakąś masę. Chałwową jeszcze andrutów nie przekładałam:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Jeszcze mi zostały andruty może jakąś masę w zanadrzu znajdę pozdrawiam Dorotka
PolubieniePolubienie
Bardzo lubie takie andruty, pycha 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Edytko to polecam i pozdrawiam
PolubieniePolubienie