Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo pieczarkowym

2 woreczki ryżu ugotowanego

przyprawy

kapusta pekińska oczyszczona i pokrojona drobna

Mięso zmielone ok 80 dag łopatki i troszkę karczku

2 jajka

sos pomidorowo pieczarkowy ja kupiłam w lewiatanie i jeszcze dodałam usmażone pieczarki więc tego dużo wyszło.

Mięso ,pekińska oraz przyprawy ,jajka i ryż wymieszać doprawić formować gołąbki i obtaczać w grysiku kładziemy do żaroodpornego i zalewamy sosem zapiekamy .,po godzinie obiad gotowy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Księga Myśli

Cytaty, cytaty w formie graficznej, myśli, sentencje, aforyzmy, książki, ciekawostki. Daj się zainspirować.

brunetkawkuchni

ciasta, ciasteczka i inne przyjemności...

%d blogerów lubi to: