pierogi po góralsku z bryndzą oscypkiem i białym serem

dnia

Pysznie smakują a jednocześnie szybko znikają z talerza ,przepis na ciasto na pierogi  jest na blogu podam składniki na farsz

farsz

4 -5 małych oscypków startych na tarce

2 opakowania bryndzy

25 dag bialego sera

boczek surowy – ilość wg uznania

1 jajko

wszystkie skladniki dajemy do miski i przyprawy ulubione i wymieszać masę mikserem i jest gotowe teraz tylko ciasto na pierogi i można lepić. Pierogi podajemy z boczkiem usmażonym na patelni

tu poniżej macie zdiecie pierogów

 

8 komentarzy Dodaj własny

  1. Katarzyna pisze:

    Muszą być przepyszne!

    Polubione przez 1 osoba

    1. mojewyroby pisze:

      Kasiu polecam szybko znikają

      Polubienie

  2. Z góralską nutą, ekstra 🙂

    Polubione przez 1 osoba

  3. Beti pisze:

    Pyszne muszą być te pierożki 🙂

    Polubione przez 1 osoba

  4. Pyszne! Jeszcze takich nie jadłam 🙂

    Polubione przez 1 osoba

    1. mojewyroby pisze:

      polecam i pozdrawiam serdecznie

      Polubienie

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s