składniki
1 pekińska pokrojona i ugotowana
1 kg mielonego z indyka
40 dag pieczarek oczyszczonych i drobno pokrojonych a potem smażymy
1 feta
20 dag sera żółtego startego
1 jajko
1 woreczek kaszy ugotowanej lub ryżu
wszystko razem wymieszać i doprawić przyprawami , -jeśli masa jest za rzadka dodajemy bułkę tartą i formujemy kotleciki
wszystkie kotleciki obsmażamy na oleju na patelni ,potem kładziemy do pojemnika żaroodpornego zalewamy sosem pomidorowym i zapiekamy.
Podawać z ulubionym sosem i surówką
Bardzo smaczny obiadek 🙂
PolubieniePolubienie
Dziękuje Beti
PolubieniePolubienie
Zgrabne, smaczne kotleciki 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam i pozdrawiam
PolubieniePolubienie
Pyszna propozycja 🙂
PolubieniePolubienie
Asiu polecam
PolubieniePolubienie
Uwielbiam mielone w każdej postaci, więc na pewno się skuszę. 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Zapraszam Kasiu i serdecznie pozdrawiam
PolubieniePolubienie
Fajna opcja 🙂
Najlepsze dania wychodzą własnie przypadkiem 🙂
PolubieniePolubienie
Też tak sądzę pozdrawiam serdecznie
PolubieniePolubienie
Pyszny obiad 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuje
PolubieniePolubienie
Pyszny obiadek 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Tak to prawda pozdrawiam serdecznie
PolubieniePolubienie