Pierogi z warzywami białym serem i fetą

dnia

To nadzienie zostało wymyślone bo ostatnio mi por zasmakował pieczarki też bardzo lubimy i zastanawiałam się jak by tu stworzyć nadzienie do pierogów, aż w końcu zrobiłam podaje składniki

1 por usmażony

20 dag pieczarek usmażonych

1 opakowanie fety

kawałek białego sera ok 10 dag

wszystkie składniki wymieszać doprawić.

Przepisu na ciasto na pierogi: klik

teraz tylko wykrawać kółka nakładać nadzienia i zlepiać

gotujemy w osolonej wodzie

21763737_1579658238770469_686153321_n 21763915_1579660018770291_602602883_n

12 komentarzy Dodaj własny

  1. ~smakirudej pisze:

    Pyszne pierogi!
    Sama takie robię i podaje z sosem czosnkowym 🙂

    Polubienie

    1. Teresa pisze:

      Dziękuje za komentarz ale lubię eksperymenty

      Polubienie

    1. Teresa pisze:

      A dziękuje wam za komentarz i serdecznie pozdrawiam

      Polubienie

  2. ~Dorota pisze:

    Fajne! Składniki farszu rewelacyjne:)

    Polubienie

    1. Teresa pisze:

      Dorotko polecam

      Polubienie

  3. Robiłam z fetą i kaszą, ale z warzywami nigdy. Ciekawy przepis. Muszę wypróbować 🙂

    Polubienie

    1. Teresa pisze:

      Aniu muszę sprubować z kaszą i fetą pozdrawiam

      Polubienie

  4. ~Ania pisze:

    Bardzo lubię pierogi. Narobiłaś mi ochoty 🙂

    Polubienie

    1. Teresa pisze:

      Aniu dawno nie robiłam pierogów ,a jeszcze pierogi ruskie mi się marzą

      Polubienie

  5. ~Marta pisze:

    Kolejna pyszna pierogowa propozycja 🙂

    Polubienie

    1. Teresa pisze:

      Martuś prosty przepis na pierogi pozdrawiam serdecznie

      Polubienie

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s